Αρχική Οικονομία 30 «κεράκια» (με… μπυροποσία) έσβησε η ΕΖΑ • Tvkosmos

30 «κεράκια» (με… μπυροποσία) έσβησε η ΕΖΑ • Tvkosmos

Τριάντα χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά συμπλήρωσε αισίως η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και γιόρτασε τα «γενέθλιά» της παρέα με τους συνεργάτες της εταιρείας και άφθονες παγωμένες μπύρες σε ένα ξεχωριστό πάρτι που διοργανώθηκε στον πολυχώρο του Gazarte.

Σχετικές Ειδήσεις

Την επετειακή εορταστική βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΖΑ, Θανάσης Συριανός, ο οποίος μίλησε για τις τρεις δεκαετίες απρόσκοπτης και επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στην αγορά, σκιαγραφώντας μέσα από ημερομηνίες σταθμούς, τρεις επάλληλους κύκλους μιας ενιαίας ανοδικής εξέλιξης που διαμόρφωσαν το σημερινό της χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΖΑ, Θανάσης Συριανός

Αναδεικνύοντας, παράλληλα, το δημιουργικό όραμα της ΕΖΑ, που αποτελεί ταυτόχρονα κάλεσμα και δυναμική πρόκληση για νέους δρόμους και προοπτικές στον κλάδο της ζυθοποιίας, ο Θ. Συριανός έκανε λόγο για τον 10λογο αξιών που συνθέτουν το DNA της: μεράκι για τη συνταγή, αυθεντικότητα στη γεύση, περηφάνια για την ποιότητα, εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της, σεβασμό στους συνεργάτες της, ειλικρίνεια στις σχέσεις της, τόλμη για καινοτομία, επιμονή για εξωστρέφεια, πίστη στην Ελλάδα αλλά πάνω από όλα το πάθος για την μπίρα.

Δεξιά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΖΑ, Θ. Συριανός, και πάνω ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Ν. Ζωγόπουλος (αριστερά), μαζί με τον γενικό διευθυντή της ζυθοποιίας Γ. Κανακάρη

Επιπλέον, ο CEO της ΕΖΑ τόνισε πως για την εταιρεία ανοίγει ένας νέος αναπτυξιακός κύκλος που βασίζεται κατά κύριο λόγο στους εξής 3 μοχλούς:

α) Την απαιτούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία θα χρηματοδοτήσει τον εκσυγχρονισμό της ΕΖΑ και θα βελτιώσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητά της, ενώ θα αναβαθμίσει παράλληλα και την εταιρική διακυβέρνηση με νέες ιδέες και δυνατό παλμό.

β) Το λανσάρισμα νέων προϊόντων αλλά και το «χτίσιμο» στρατηγικών συνεργασιών που είναι προγραμματισμένα να ανακοινωθούν στα εγκαίνια της νέας γραμμής εμφιάλωσης, επένδυσης ύψους €10.000.000 στην Αταλάντη, τον Απρίλιο του 2020.

γ) Την προσήλωση των ανθρώπων της ΕΖΑ στο όραμα και τους εταιρικούς στόχους της ζυθοποιίας, με σιγουριά και ασφάλεια, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, στοιχείο που σύμφωνα με την ηγετική ομάδα αποτελεί προϋπόθεση αλλά και εγγύηση της περαιτέρω ανάπτυξης και ευημερίας της εταιρείας.

Κλείνοντας, ο Θ. Συριανός αναφέρθηκε στη «Διττή Εκπαίδευση», το τριετές πρόγραμμα πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευσης ζυθοποιών που υλοποιεί η ΕΖΑ σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, κατά το οποίο οι εκπαιδευόμενοι αμείβονται από την επιχείρηση, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ανεργίας της χώρας μας και τη στήριξη του συνολικού οικοσυστήματος του κλάδου της ζυθοποιίας στην Ελλάδα.

Στις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς συγκαταλέγεται η βράβευση των πέντε παλαιότερων στελεχών της εταιρείας, που τη στηρίζουν από το έτος ίδρυσής της μέχρι και σήμερα, παράγοντας έργο και αξία. Οι βραβευθέντες ανέβηκαν στη σκηνή και έλαβαν ξεχωριστά προσωποποιημένα δώρα από τον ίδιο τον CEO της ΕΖΑ.

Η βραδιά συνεχίστηκε και έκλεισε με ένα ξεχωριστό live show από το γνωστό συγκρότημα Alcatrash.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Γιατί πήγε ο Άδωνις στην ορκομωσία των νέων υπουργών

Στο Προεδρικό Μέγαρο όπου ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης μετά τις «διορθωτικές κινήσεις» του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίστηκε προς μεγάλη έκπληξη των παρευρισκομένων...

Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο γνωστού κλαμπ • Tvkosmos

Συναγερμός στη Μύκονο: Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο γνωστού κλαμπ • Tvkosmos Source link

Ξαναμμένοι αστυνομικοί έκαναν έρωτα μέσα στο τμήμα

Δύο αστυνομικοί είχαν παράνομη σχέση για μήνες και έκαναν το τμήμα… κρεβατοκάμαρα αφού δεν συγκρατούσαν τις ορμές τους. Σύμφωνα με τη Daily Star, η αστυνομικός...

Σιωπή των αμνών ο Αλαφούζος, “πολιτική” ο Τίγρης, σανό ο Ιβάν… • Tvkosmos

Παραμονή Αυγενάκη: Σιωπή των αμνών ο Αλαφούζος, "πολιτική" ο Τίγρης, σανό ο Ιβάν... • Tvkosmos Source link