Η "σιδηρά εγγονή"... που έκλεψε την παράσταση!!!

  • 4/18/2013 5:25:16 PM
Η "σιδηρά εγγονή"... που έκλεψε την παράσταση!!!

18 Απριλίου 2013

Η

Ένα άτομο έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της κηδείας της Μάργκαρετ Θάτσερ. Η μοναδική της εγγονή, η 19χρονη Αμάντα Θάτσερ, η οποία διάβασε και την επικήδειο ομιλία σε άπταιστα αγγλικά και χωρίς ίχνος τρακ θυμίζοντας σε όλους την γιαγιά της, που δεν είχε καθόλου τρακ μπροστά στον κόσμο.

Η 19χρονη Αμερικανοβρετανίδα με την αμερικανική προφορά, όπως επισημάνθηκε από τα βρετανικά ΜΜΕ βρέθηκε στο επίκεντρο με τη λάμψη της και την ομορφιά της, και μαγνήτισε τους παρευρισκόμενους φλεγματικούς Βρετανούς, όσο και τους διεθνείς ηγέτες. Σημειωτέον ότι η κηδεία μεταδόθηκε σε εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο, το ίδιο και η ομιλία της Αμάντα, η οποία μεγαλώνει στην Αμερική με την Αμερικανίδα μητέρα της και τον δεύτερο άντρα της.

Ο 24χρονος αδελφός της Μάικλ δεν ήταν τόσο χαρισματικός όσο εκείνη, αν και καθόταν δίπλα στην αδελφή του και τον πατέρα του με τη δεύτερή του γυναίκα. Όταν ζούσε η Θάτσερ και είχε χάσει τον άντρα της, τον Ντένις το 2003, είχε εκφράσει την επιθυμία της να διαβάσει την επικήδειο ομιλία η εγγονή της Αμάντα αφού την επικήδειο του Ντένις Θάτσερ, είχε διαβάσει ο εγγονός της Μάικλ Θάτσερ. Κάτι που έγινε.

Τώρα όλα τα έντυπα αποκαλούν την Αμάντα «σιδηρά εγγονή». Όταν ένας πολιτικός την συνεχάρη για την καθαρότητα και την άνεση με την οποία διάβασε την ομιλία, εκείνη απάντησε «είναι στο αίμα μου». Η Θάτσερ αποκαλούσε τα εγγόνια της «την χαρά της». Η Αμάντα είναι δεινή αθλήτρια και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Ρίτσμοντ στη Βιρτζίνια, ενώ οι φίλοι της στο σχολείο είχαν γράψει στο βιβλίο αποφοίτησης για εκείνη «το κορίτσι που θα αλλάξει τον κόσμο».

 

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

 

 


Το διαβάσαμε στο: http://www.athensmagazine.gr/portal/newsnpeople/37158

Μοιραστείτε το νέο

comments powered by Disqus